HTML

terepgyerek

Terep-programok gyerekkel - kirándulás, természet, erdő, állatok, növények, kaland

Friss topikok

  • tarimo: @MolnarErik: Majdnem ott! A zöldből kb. fele úton elágazik jobbra a zöld négyzet, ami egy-két utcá... (2014.03.11. 22:14) Öreg tölgy tanösvény (Budai-hg.)
  • tarimo: @hamucinka: Köszi! :-) Lesz alföldi is... :-) (2013.08.30. 14:38) Hozzászólás!?
  • tarimo: Örülök, hogy tetszik! Igyekszem hamarosan új bejegyzéseket írni! (2012.11.14. 14:40) Bőszénfai szarvasfarm

első bejegyzés - terepgyerek-programok!?

2011.05.15. 15:34 tarimo

Sziasztok!

Van egy majdnem 4 éves lányom, akit rendszerint "terepgyereknek" szoktam nevezni, mert sokkal jobban szeret a szabadban lenni, mint benn a lakásban. Imádja az erdőt, a természetet, érdeklik a növények, az állatok (kedvencei a lovak)... Mindig menne valahova, látni-érezni-tapasztalni akarja a külvilágot! Szerencséje van, mert én is szeretem ezt, csak kicsit kisebb tempóval tenném, mint ő. :-) Az apja már kevésbé lelkes, ő inkább a szobában érezné jól magát... .-)

Mivel ilyen a lányunk, ezért elég gyakran megyünk különböző szabadtéri, gyerekek számára élvezhető és teljesíthető programra... Sokat megyünk kirándulni, de általában olyan túrát találok/találunk ki, ahol az erdei sétán kívül más érdekesség, vonzó célpont (pl. kilátó, erdei játszótér, állatbemutató, különleges közlekedési eszköz) is akad és nem árt, ha megfizethető is a program. Arra gondoltam, hátha másnak is kedve támad egy-két helyszínt kipróbálni... 

Jó programokat mindenkinek! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terepgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr602905531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása