HTML

terepgyerek

Terep-programok gyerekkel - kirándulás, természet, erdő, állatok, növények, kaland

Friss topikok

  • tarimo: @MolnarErik: Majdnem ott! A zöldből kb. fele úton elágazik jobbra a zöld négyzet, ami egy-két utcá... (2014.03.11. 22:14) Öreg tölgy tanösvény (Budai-hg.)
  • tarimo: @hamucinka: Köszi! :-) Lesz alföldi is... :-) (2013.08.30. 14:38) Hozzászólás!?
  • tarimo: Örülök, hogy tetszik! Igyekszem hamarosan új bejegyzéseket írni! (2012.11.14. 14:40) Bőszénfai szarvasfarm

Börgöndpusztai állatsimogató

2011.05.15. 15:55 tarimo

Székesfehérvár mellett, a 62-es úton érhető el Börgöndpuszta. A település közvetlenül határos a Dinnyési Fertővel, így a kellemes természeti környezet eleve adott.

Az állatsimogató egy horgásztó közvetlen szomszédságában került kialakításra. A zárt parkban kisebb-nagyobb kifutókban, ketrecekben láthatóak és simogathatóak az állatok, pl. nyuszi, tengerimalac, kecske, birka, őz, póniló, kacsa, liba, fácán stb. Az állatkifutók mellett nagy zöldterület, játszótér, tűzrakóhely van, így akár egy egész napot el lehet itt tölteni.

Belépő: 500 Ft/ fő

Több info: www.fertozug.hu

Saját tapasztalataim: Mi eddig háromszor jártunk a börgöndpusztai állatsimogatóban. Kétszer családosan, egyszer az óvodával. Mindegyik alkalmat nagyon élvezte a lányom, egyik állattól futott a másikhoz és közben rengeteg dolgot megfigyelt (megtanult). Az ovival a bográcsozást is kipróbáltuk, szinte az egész napot az állatsimogatóban töltöttük és minden gyerek (szülő és óvónéni) nagyon élvezte. Még valami feltűnt számomra, hogy egyik alkalommal sem volt szinte senki rajtunk kívül, így a park egyáltalán nem zsúfolt, cseppet sem emlékeztet az állatkertek nyüzsgésre, inkább egy nyugodt vadasparkra hasonlít.

Szólj hozzá!

Címkék: állatbemutató börgöndpuszta dinnyési fertő

A bejegyzés trackback címe:

https://terepgyerek.blog.hu/api/trackback/id/tr592905603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása